(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Bu maqolada funksional uslublar va ularning tasnifi haqida darslik, qo‘llanmalarda talqin etilishi manbalarga tayangan holda tahlil qilishga harakat qilingan.