(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Bu maqolada publisistik uslub (gazeta tili)ning lingvistik xususiyatlari haqida darslik, qo‘llanmalarda talqin etilishi manbalarga tayangan holda tahlil qilishga harakat qilingan.