(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Maqolada ko’zi ojiz bolalarning chet tillarini puxta o’zlashtirish uchun yaratilgan kitobning darslik sifatida joriy etilishi,hamda bu kitobning qo’shimcha imkoniyatlari haqida yoritilgan.