(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada ta’limning sifat va samaradorligini oshirishda didaktik o‘yinlarning ahamiyati, bolani fanga qiziqtirishning asosiy vositalari, didaktik o yinlarning turlari va ularni qo‘llash usullari haqida ma’lumotlar berilgan.