(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
ushbu maqolada tibbiy muolajalarda og’riqni yo’qotish va behushlikning ahamiyati muhokama qilinadi. Unda og’riqni yo’qotish uchun ishlatiladigan usullar va materiallar, shuningdek, mavjud bo’lgan turli xil behushlik turlari ko’rsatilgan. Maqola ushbu sohada kelajakdagi tadqiqotlar uchun takliflar bilan yakunlanadi.