(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada pterigium morfologiyasi, pterygium eksizyon joyiga o’tkazishda avtogreftning to’g’ri yo’nalishi, amniotik membrana transplantatsiyasi, birlamchi pterigium uchun jarrohlik usuli haqida batafsil bayon qilingan.