(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Dunyoda axoli soni toboro oshib bormoqad shu bilan birga qishloq xo‘jaligi maxsulotlariga xam talab oshib bormoqda manashunda pallada axolini sifatli maxsulotlarni yetishtirish juda kata axamiyatga.Ushbu maqolada kartoshkaning so‘ruvchi zararkunandalariga qarshi kurashish choralari bo‘yicha ma’limotlar bilan tanishasiz.