(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ушбу мақолада узоқ йиллар давомида Марказий Осиёдаги кўплаб этносларнинг Фарғона водийсига миграция жараёнлари таҳлил ва тавсиф этилган. Шунингдек, уларнинг водий бўйлаб жойлашувининг ўзига хос хусусиятлари ҳамда махаллий аҳоли билан интеграциялашуви кўрсатиб берилган.