(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2022)
Ushbu maqolada rovoch o’simligi, uni biokimyoviy tarkibi, oziq-ovqat sanoati, tibbiyotdagi o’rni va issiqxonada yetishtirish usuli ko’rsatib o’tilgan.