(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada bolalar ijodkorligini shakllantirishda ertakning o’rni va roli tasnifi, tavsifi hamda boshlangʻich sinf oʻquvchilarining tafakkurini, shakllantirishdagi ahamiyati haqida mulohaza yuritilgan.