(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada gidronimlar tilshunoslik sohasida keltirilgan. Gidronimika toponimikaning tarkibiy qismi bo‘lib, onomastikaning ilmiy yo‘nalishi sifatida tilshunoslikning dialektologiya, etimologiya, terminologiya, morfemika, so‘z yasalishi, morfologiya, til tarixi sohalari bilan zich aloqadorligi yoritib berilgan.