(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Charm va poyabzal sohasiga yangi imtiyozlar paketi e’lon qilindi.2022-yilda charm-poyabzal sohasini qo’llab –quvvatlanmoqda .Mahallalarda chorva mollarini so’yish va terini yigib olish bo’yicha kichik mobil xizmatlarini yo’lga qo’yish kabi chora-tadbirlar olib borilmoqda.