(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolda maktabgacha ta’lim natijadorligini oshirishda STEAM ta’lim texnologiyasining ahamiyati, uning o’ziga xos xususiyatlari, afzallik va imkoniyatlari haqida so’z boradi.