(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Maqolada Calendula officinalis L. dorivor o’simligida uchraydigan 4 turkum, 5 oilasiga mansub bo‘lgan 9 turi ushbu zararkunandalardan G‘o‘za tunlami(Heliothis armigera Hb.), Poliz shirasi (Aphis gossypii Glov.) va O‘rgimchakkana (Tetranychus urticae Koch.) ning uchrash darajasi va zarari yuqoriligi qayd etildi.