(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu ilmiy maqolada shakllanib borayotgan e’tiqod tushunchasi, yoshlarda vatanga sadoqat, milliy qadriyat va an’analarga muhabbatni to’g’ri shakllantirish hamda atrof muhit jamiyatga ijobiy dunyoqarashni yuzaga keltirish masalalari , uning mazmun mohiyati ochib berilgan.