(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Olimlar kasallik va havo ifloslanishi o’rtasidagi bog’liqlikni tasdiqlaydigan ko’plab tadqiqotlar o’tkazdilar. Har kuni unga har xil ifloslantiruvchi moddalarning aralashmalari tashlanadi. Havoning ifloslanishining inson salomatligiga zararli ta’siri birinchi marta Londonda 1952 yilda aniqlangan.