(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
O‘zbekiston Prezidenti Shavkat Mirziyoyev 25 dekabrdagi qarori bilan 2018−2022 yillar davrida bolalarda tug‘ma va irsiy kasalliklarni barvaqt aniqlash Davlat dasturini tasdiqladi.