(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada o‘zbek tili va uning ahamiyati, shuningdek, ona tilimizning dunyo tillari oilasida tutgan o‘rni borasida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan. Mazkur maqolada badiiy asarlarni tarjima qilinishida so`z tanlash san`ati haqida ham so`z yuritiladi.