(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada asosiy vositalarning hisobi va auditini o‘tkazish bilan bog‘liq muammolar o‘rganilib, ularni xalqaro standartlarga muvofiq yechish yo‘llari tadqiq etilgan. Asosiy vositalarni tan olishning mezonlari va xususiyatlari ko‘rib chiqilgan. 16-sonli "Asosiy vositalar" nomli buxgalteriya hisobining xalqaro standarti tamoyillari va talablari bayon qilingan.