(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqola bugungi davr ta’limida ilmiy dunyoqarashni shakllantish haqida qisqacha yoritilgan. Bunda qo`yilgan asosiy talab yosh avlodni ilmiy dunyoqarashini va intellektual rivojlantirishni sifat jihatidan yangi darajaga ko`tarish, tez o`zgarayotgan dunyoga moslashishni o`rgatishdan iboratdir. Shu bilan birga o`quv-tarbiya jarayoniga ta`limning innovatsion shakllari va usullarini joriy etishga qaratilgan.