(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Mamlakatimizda joriy etilayotgan zamonaviy raqamli texnologiyalar, fuqarolarimizga qator qulayliklar va imkoniyatlar yaratishi bilan bir qatorda, yaratilayotgan raqamli texnologiyalar va axborot tizimlarining xavfsizligini ta’minlash muammosi ham mavjud. Ushbu maqolada kiberhujumlardan himoya qilishning xususiyatlari ochib berishga harakat qilingan.