(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Yurak-o’pka reanimatsiyasi (YOʻR), yurak-o’pka- miya reanimatsiyasi - bu tananing hayotiy funksiyalarini tiklashga va uni klinik o’lim holatidan chiqarishga qaratilgan shoshilinch chora-tadbirlar majmuidir.