(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Maqolada tuproqlarda mikroorganizmlarning xillari faoliyati, tuproqning unumdorligini oshirishdagi roli, simbiotik munobatlar,azotofiksatsiya jarayoni. Azotobakterlar va ularning xususiyatlari haqida ma’lumotlar berildi.