(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada oilaviy tadbirkorlikning mintaqalar ijtimoiy-iqtisodiy rivojlanishidagi o`rni haqidagi masalalalar beriladi, shuningdek, tadbirkorlik va oilaviy tadbirkorlikning mohiyati, mamlakat va mintaqalar iqtisodiyotini rivojlantirishdagi asosiy afzalliklari yoritilgan, oilaviy biznesni davlat tomonidan qo‘llab-quvvatlash zarurligi asoslangan.