(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Юридик терминларнинг таржима қилишда фойдаланиладиган таҳлил жараёни бизни сўз ясалишининг ўзлаштириш усулидан фойдаланиш ва амалиётда қўллашда йўл қўйиладиган хатолар хақида ёритиб берилган.