(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada, surunkali nafas yo’llarida duch kelinadigwn kasaliklar hamda ularning oldini olish, ularni davolash yo’llari haqida so’z yuritilgan.