(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada Farg‘ona viloyati Quvasoy tumani parrandachilik xo‘jaliklarida tovuq kolibakteriozini oldini olish uchun antibiotiklarning samaradorlik ko‘rsatkichlarini aniqlashga oid ma’lumotlar bayon qilingan.