(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada Farg‘ona viloyati Quvasoy tumani parrandachilik xo‘jaliklarida parvarish qilinayotgan yosh tovuqlar orasida tovuq kolibakteriozini oldini olish uchun oflosan antibiotigining samaradorlik ko‘rsatkichlarini aniqlashga oid ma’lumotlar bayon qilingan.