(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada ildiz morfologiyasining xilma-xilligi, vazifasi va o’simliklar biotexnologiyasi, ekologiyasi va agronomiyasi sohalarida ahamiyati keltirilgan. Ildiz tizimining xilma-xilligi, turlari,ekologik sharoitga moslashishi, vazifasi vegetativ ko’payishi bayon etilgan.