(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada allyuziya adabiyotshunoslik va madaniyatshunoslikdagi dolzarb tadqiqot sohasi ekanligi, hamda allyuziyaning sematik vosita sifatidagi asosiy xususiyatlari, uning o’ziga xos ma’nolari ahamiyati haqida fikr yuritilgan.