(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Xoʻjalik yurituvchi subyektning moliyaviy barqarorligi deganda uning zaxiralari va xarajatlarini shakllantirish manbalari bilan taʼminlash tushunilishi kerak. Moliyaviy barqarorlikning eng yuqori koʻrinishi korxonaning birinchi navbatda oʻz mablagʻlari manbalari hisobidan rivojlanish qobiliyatidir.