(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Maqolada, paxtani dastlabki ishlash texnologik bosqichlar bо‘yicha tola tarkibidagi iflos aralashmalar va nuqsonlar miqdor о‘zgarishini, tajribalar asosida olingan natijalari keltirilgan.