(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Uz. Nutq murakkab ruhiy faoliyatdir. U ruhiy jarayonlarning tarkib topishiga va bolaning umuman barkamol bo‘lib o‘sishiga katta ta’sir ko‘rsatadi. Bugungi kunda maktabgacha yoshidagi bolalarda nutq o‘stirishdagi ayrim muammo va eshitishida nuqsoni bo‘lgan bolalardagi kamchiliklar yoritilgan.