(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Raqamli media faolligi - bu internet va raqamli texnologiyalar yordamida amalga oshiriladigan ijtimoiy va siyosiy harakatlardir. Fuqarolar o‘z fikrlarini ifoda etish, ma’lumotlarni tarqatish va turli ijtimoiy masalalarga e’tibor qaratish uchun raqamli platformalarni (masalan, veb-saytlar, bloglar) ishlatadilar.