(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
: Hozirgi kunda ona tili darslarida o’quvchilarga imlo qoidalarini tog’ri va samarali o’rgatish juda muhim sanaladi. Buni amalga oshirish jarayonida turli zamonaviy interaktiv metodlardan foydalanish dars sifatini yanada oshiradi. Shuningdek, o’quvchilarda to’gri yozish ko’nikmalarini yaxshi shakllanishida katta yordam beradi.