(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada millatlararo muloqotni shakllanishining pedagogik xususiyatlari, globallashuv jarayonlari, bag‘rikenglik, tolerantlikni rivojlantirish, o‘quvchilarni o‘zaro hurmat, diniy bag‘rikenglik, millatlararo totuvlik ruhida tarbiyalash masalalari yoritilgan.