(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada veterinariyaga oid terminlarning yasalish usul va yo‘llari haqida ma’lumot beriladi. Shu bilan birga veterinariya terminologiyasida sodda terminlar asosida ko‘plab yasama terminlar yasalishi haqida fikr yuritiladi va misollar bilan asoslanadi.