(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalari talabalarining ma’naviyatini rivojlantirish zarur ijtimoiy hodisa sifatida tavsiflanib, talabalar ma’naviyatini rivojlantirishning muhim vositalari izohlangan. Shuningdek, talabalar ma’naviyatini jamoada rivojlantirishning imkoniyatlari aniqlangan.