(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada assotsiativ munosabatlarning kognitiv jarayonlarga, xotira va tafakkurga qanday ta’sir qilishi haqida chuqur tahlil beriladi. Ushbu maqolada assotsiativ munosabatlar haqidagi tadqiqotlarning turli natijalari, ular turli madaniy va ijtimoiy kontekstlarda qanday namoyon bo‘lishi hamda ularning til o‘rganish jarayonidagi ahamiyati ko‘rib chiqiladi.