(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Mening magistrlik dissertatsiyamning mavzusida “miqdoriy” natijalarga asosiy e’tibor qaratilgan. Maqsad – katta og’ishmalar ehtimolliklaridan tuzilgan qatorlar uchun Peli turidagi tengsizliklarni keltirib chiqarishdan iborat.