(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Hozirgi vaqtda oliy o‘quv yurtlaridagi ta’lim-tarbiya ishining asosiy shakli - o‘qitish jarayonini samarali tashkil etish va talabalar bilim darajasini xolis baholashga bo‘lgan e’tibor oshib bormoqda. Ijtimoiy-iqtisodiy va ilmiy texnikaviy o‘zgarishlar sodir bo‘layotgan bir davrda ta’lim jarayoni tizimida ijobiy o‘zgarishlar, yangiliklar qilishni taqozo etadi