(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbumaqoladamoliyabozoridamavjud bo’lgan kreditxizmatlariningasosiyturlari haqida to’liqma’lumotberilgan.Ushaxsiykreditlar,kreditkartalar,ipotekakreditlari,avtokreditlarvabizneskreditlariniqamrab oladi,ularningxususiyatlari,foydalarivaxatarlarinio’rganadi.Maqolada, shuningdek, kreditxizmatlaribo’yichaadabiyotlarnitahlil qilish,foydalanilgantadqiqotusullariningbatafsiltavsifivanatijalarnimuhokama qilish,kelajakdagitadqiqotlarvasiyosat bo’yicha tavsiyalaruchunxulosalarvatakliflargaolib keladi.