(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Mazkur maqola naqd pul massasini barqarorlashtirishning muhim ahamiyati va yo’llari mavzusini nazariy jihatdan yoritib beradi. Shuningdek, maqolada naqd pul massasi bilan ishlashda inflatsiyaning o’rni haqida ham ma’lumotlar kiritilgan.