(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha pedagogik jarayonning muvaffaqiyatli oʻtishiga hissa qoʻshadigan muhim elementlar, maktabgacha taʼlim tashkilotida pedagogik jarayonni tashkil etish, yosh bolalarda oʻqishga muhabbat uygʻotish uchun keng qamrovli oʻquv dasturi, malakali va tajribali oʻqituvchilar, ragʻbatlantiruvchi oʻquv muhiti toʻgʻrisida toʻliq bayon etilgan.