(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2022)
Mazkur maqolada boshlang`ich sinf o`qituvchilarining kreativligi, innovatsion pedagogik texnologiyalardan foydalanishning samaradorligi, ta’limning mazmuni, boshlang`ich sinf o`qituvchisiga qo`yiladigan talablar va dars jarayonida o`qituvchining darsga kreativ yondashuvi, o`quvchilar bilan birgalikdagi hamkorligining o`ziga xos jihatlari yoritilgan.