(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2022)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf darslari orqali STEAM yondashuvni tashkil etishilishi o’qitish jarayonida integrasiyani qo’llash nazariyasi va amaliyotining bir-biri bilan bog’liqlik jihatlari misollar orqali keltirilgan.