(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2022)
O‘zbekiston Respublikasi Prezidenti Shavkat Mirziyoev tomonidan Yangi O‘zbekistonni barpo etish yo‘lida so‘nggi yillarda amalga oshirilgan islohotlar Asosiy Qonunimizni yangicha anglash, uning mazmun-mohiyatini keng tafakkur etish va qoidalarini hayotimizda izchil tatbiq etishga yo‘l ochib berdi hamda zarur shart-sharoitlar yaratdi.