(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2022)
Hozirgi kunda rivojlanishida muammosi bo`lgan bolalar ko`p uchramoqda. Shulardan biri aqli zaif bolalardir. Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi aqli zaif bolalarda ko`ruv idrokining shakllanish xususiyatlari haqida batafsil ma`lumot berilgan.