(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2022)
Ushbu maqolada ingliz tilida modal ifodalovchi va ularni ifodalovchi vositalarning qoʻllanilishi, modallikni semantik kategoriya sifatida ishlatilishi, modallikning predikativlik xususiyatlari va dunyo olimlarining mumkinlik modalligi haqidagi nazariy qarashlari va zamonaviy tilshunoslikdagi ahamiyati va vazifalari haqida fikrlar bayon etiladi.