(untitled) (Proceedings of International Educators Conference, 2022)
Ushbu maqolada Navoiy viloyati Karmana tumanida quvvati 100 MVt bo‘lgan quyosh fotoelektr stansiyasining texnik tavsiflari va salohiyotlari tahlili bo‘yicha yozilgan.